Friday, October 22, 2010

hutang boneka ku bayar melalui Blog

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup anda?
aku dan kasih sayang
.
2. Benda yang terakhir anda beli menggunakan duit sendiri?
nasi lemak RM1.20
.
3. Dimanakah tempat anda ingin melangsungkan perkahwinan dan tema idaman anda?
nak simple tapi susah..duit akan melayang gak..flight punya tiket pun dah berapa ratus..aduhhh

4. Adakah anda sedang bercinta sekarang?
Ya. dengan semua orang aku bercinta.
.
5. Berapa lama anda akan mencintai kekasih anda?
sampai hati mengatakan tidak pada Cinta
.
6. Novel/buku/majalah yang terakhir anda beli?
Berakhir sebuah Cinta - Siti Nur Dhuha
.
7. Di manakah anda selalu berjumpa dengan kekasih anda?
panggung wayang dan kedai makan.
.
8. Apakah nama penuh anda?
Cik Hujan Chomel
.
 9. Antara mak dan ayah mana yang anda lebih mesra?
Dulu Mak. Sekarang Ayah. Nanti dua2...aku kan ada kes..huhhuhu..ok fine. jangan sedih
.
10. Namakan orang yang betul-betul anda jumpa dalam hidup anda?
ada lah tuh....aku jumpa ramai orang kot..
.
11. Adakah anda basuh baju anda sendiri?
Ya. kadang2 jer dobi..aku sangat rajin menyental baju..haha..gilo
.
12. Di manakah tempat yang betul-betul anda mahu pergi?
London!
.
13. Pilih satu, peluk atau cium?
aku tamak okey? Dua2 la mari!!
.
14. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda?
dia sangat pelupa!! Ingat tak kes KLIA???
.
15. 5 benda yang anda sayang sangat dalam hidup anda?
1. cincin --> dad dan mami bagi...
2. Jam tangan Seiko --> dadi bagi
3. Laptop --> hantu internet dan game

4. D90 --> pinjam eh Rose Merah..haha
5. external Hard disk aku yang penuh dengan cerita mengarut tapi menarik.
16. 5 lagu yang anda suka dengar?

1. Bonamana - SUJU
2. Sungai Lui - Aizat --> lagu dia semua best2..
3. Drops Of Jupiter --> suka dengan Train
4. Third Eye Blind
5. okey la..aku suka semua jenis lagu kecuali yang hard core..aku tak boleh layan!
.
17. Bilakah tarikh lahir anda dan di manakah anda menyambutnya tahun lepas?
0910. tahun lepas is disaster Birthday..This year best..Port Dickson ..hehe
.
18. 5 orang blogger yang anda mahu tag ?
1.  Frodo Baggins --> walaupun aku tahu dia x buat
2. Donny Gasah --> mesti!
3. melorna binus --> wajib!!!
4. dak maswaty!!!
5. Sang Bulan --> mesti tak baca nih..huh!
.
19. Cerita sedikit tentang blogger pertama yang anda tag
terihibur dengan cerita dia walaupun banyak sensored..huh!
.
.
.
jawapan2 adalah berkonsepkan JANJI JAWAB. 
sekian. 
.
.


p/s: sila terima surat cinta ku ni dengan hati terbuka...:)

7 comments:

BonekadalamChermin said...

AKU TERIMA HUTANGNYA~

BonekadalamChermin said...

hahaha
kes KLIA?? cis!!!

Huj@n said...

boneka : haha...bagus..langsai sikit hutang aku...and kes KLIA...aku ingat sampai bila2...ahahhahahhaha.....

Frodo Baggins said...

wakakkakaka mmg sah2 wa x nak buat. almaklong wa bz mcm PM. x gay arr buat mende ni. no no x moh!


coli??

>>____<<

Huj@n said...

frodo : kau memang gay la..haha..

coli? kan dah kata..suka SENsored..hahahhaha..siot je

mel said...

akai... aku pan kena gak... takpe takpe... nanti saya jawab je... ^^.

Huj@n said...

mel : your tag is a must..haha