Sunday, September 5, 2010

Baca sampai Habis

Nyet : Papi...papi......jangan pijak air basah itu...nanti Nyet marah...

papi : ........

Nyet : papi..........papi... jangan pijak air basah itu......nanti Nyet LEMPANG..

Papi : eh....mana boleh Nyet lempang papi???

Nyet : Boleh jer...



p/s: Rindu Aqil Ammar & Aqil Darwisy
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

okey la..sekarang aku tengok kat TV...

busy dengan berhari raya

baguslah...sebab aku tak busy pun...

kenapa?

aku pun tak faham...

tapi macam selesa saja duduk rumah sewa nih saja

selalu raya rumah Famili Angkat

agak segan disitu selalu...

aku nak kemas rumah lepas nih

nak kemas yeyeye

bosan jer



-------------------------------------------------------------------------------------------

Donny Gasah Suruh aku balik

Don....Tiket mahal don...

lebih baik aku duduk rumah sewa nih je.....
Donny sebelah kanan nuh...yang kiri nih aku x kenal..
---------------------------------------------------------------------------------------------

Jangan risau

aku tak sedih....

maka jangan la sedih untuk aku


----------------------------------------------------------------------------------------------

kawan aku yang bernama Huzaifah pun tak beraya lama dah kat Malaysia nih

Dia duduk Kaherah je...

Tapi tahun nih dia balik la...tahun nih jugak dia KONVO

Semua Exam dia lepas..Alhamdulillah...

Selamat Hari RAya Pah...

kamu beraya di perantauan...saya pun sama...

maka kamu jangan sedih walaupun saya tahu kamu sangat TOUCHING..

wakakaka

Balik Malaysia nanti...sila jadi Ustaz yang baik...

jangan asyik Touching saja...

Ya..kamu adalah kawan baik saya...

yang suka marah saya...muahahhaa...

yang suka nasihatkan saya...

dan saya sangat DEGIL

p/s: Okey..takda gambar dia...kot2 aku post nih pun dia marah agaknya..huhuhu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------



Anyway... Selamat Hari Raya Aidilfitri Kepada Semua!!



5 comments:

hamzah ian said...

pang pang pang..hehe

Huj@n said...

hamzah ~~ Pang!! nah duit raya..haha

hamzah ian said...

hehehe..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

wakaka wakaka ...salam raya

Dona D. Doni said...

emmm..sebelah tu kamarul ariffin. sangat hensem.