Friday, February 25, 2011

terperuk di teluk

terperuk di teluk ...
malasnya...
tapi aku gagahkan kaki jugak

anyway.
my bofyie yang paksa i pergi because dia nak i enjoy
hurmm..
macam ne tak terbelah terbahagi, kalau isnin terus TEST?!!
so...aku gagahkan balik hati
aku teruskan misi 
isnin minta orang LAIN jadi TOYOL
hahaha


well...selepas sehari di teluk segadas
my boyfie mesej..
okey la.. my boyfie jarang bermesej
malas nak tekan henset
itu dia kata la..
aku pun terikut2 la perangainya
so.. aku just tutup henset time kat teluk segadas
supaya dapat save bateri
haha

kembali kepada mesej tadi

dia kata aku tinggalkan dia..
amboi3... dia yang suh aku pegi
bila dah pegi,
merajuk mcm mulut itik
alangkah

aku pun tepon la..
bagi hati dia senang sket...
dulu dia enjoy, mana ajak aku
aku pasrah jer...

hihihi

okey2.. kembali kepada cerita Teluk segadas

well...
kat sana ada ikon2 mak limah

ada Bako..
ada choii..

hahaha

kat sana ada ALONG a.k.a Ani
air oren!

haha

Dr Azman mmg KELAS la..
haha..
memang sporting dengan kami2 yang kanak2 ini


well..
i love the bitch so much.. eh.. Beach!

ok la.. bye!
wassalam

















 dan PAPA kami ialah! ---->


p/s: anyway... kami adalah GEOMASS yang terhebat!

2 comments:

mamai said...

kak long dah keluar dari teluk ker

mel said...

besai mai gambar engkah d B...
uji resize k g...>.<