Sunday, June 27, 2010

soalan-soalan yang tidak lazim ditanya

nih akibat kene jangkitan soalan tag si nasik puteh la nih
muahahhahahhaha

okey2..let's get started

nama sebenar engkau ape?
nama sebenar aku ker? engkau tahu ke aku sape? main tanya nama sebenar aku pula....
aku ada dua nama sebenar....yang dulu dan sekarang...mana2 pun sama...tengah2 saja bertukar...muahahhahah
 buleh join competition gigi santek tak? hehehe

kau berbangsa apa?
aku nih berbangsa apa ya? muahahhaha....aku bangsa iban la....iban muslim...aku sorang je dalam family aku yang macam nih..cecece....tapi muka dah macam cina...cakap cina pun tak pelat...apa lagi...aku nih satu malaysia la...muahahhahahhaa....tamil je x pass lagi...at least aku suka tengok movie tamil..muahahhaha

umur kau brapa? 
sah gilo...umur aku satu je la...dua angka...muahhahahahaha
(yg pasti aku tahu aku tua)


 kau skolah ke kerja?
sah2 kau tak ikut pengembangan perkembangan aku....


kau ada pakwe?
hah...sah gilo....sah2 kau tak kenal aku...muahahahhaa..



kau ada kawan baik?
yep2...aku ada ramai kawan yang baik....mungkin bukan kawan baik..tapi kawan rapat yang baik giler yang buleh tahan pe'el aku..dan aku buleh tahan pe'el diorang...hehe
mereka adalah:
nad
lyn
chah
aynie
shawal
wan
huzaifah
donny gasah
azwan

ya..mereka semua pendengar masalah aku yang setia...
hehehhehehe


apa benda kau suka buat time masa lapang?
hurmm...yang pasti...aku suka internet....kau letak la aku depan laptop...tak makan laki aku..hahhaha
gurau2...yela...aku nak jugak rasa gian bershoping..tapi takda la suka sangat...duit tengah takde kot..hahaha..yang aku suka shoping KASUT...hehe..kasut banyak hilang kot...orang curik letak bundle..hahahha..siot je..pastu..aku suka beg...memang aku suka beg...hahaha..agak teruja..kasut dan beg...baju kurang sket...sket je kurang....

  kau suka warna apa?
hah...kau tengok blog aku..warna hijau kan? aku sebenarnya suka banyak warna la...paling suka merah..ahahhahahhah...tapi aku nampak blog aku sesuai warna hijau pulak...
yang pasti aku suka warna:

merah (dua2 HP aku warna merah)

hijau ( blog aku warna hijau)

ungu (suka lagu dari Ungu)  ngaaaa~~~

biru ( bila ku nampak katil aku warna biru...comel lak)

oren (hahaha..aku pernah obses dgn warna oren...sebab Zahid)

dah2..sah2 aku suka banyak warna....
hahahhahah


kau suka tengok movie ape?
hahahha....kalau korang morang nak taw...bila aku suka sebuah movie tuh, seminggu aku duk rewind movie tuh...ahhahaha...contohnya:
The Blind Side ( aku suka sandra bullock)
17 again ( aku gilakan zac efron)
The Lord Of The Ring ( sampai sekarang aku akan tonton kat laptop aku sambil makan nasi)
Back to the future ( idola aku adalah pakcik saintis tuh)

wuahahahha....
aku gila kan?


p/s: itu je la yang aku pandai tanya dan jawab...kalau ada benda nak tanya...sila tanya...jangan segan...kang lempang baru taw!

6 comments:

mamai said...

kak long ada lagi ke soalan macam tu

Huj@n said...

papa~~ dah takde pa...muahhaha

HonEyBuNNy said...

hehhe....betul2...ne semua soklan lazim...ngeh3...

Huj@n said...

honeybunny~~ kakakakak....lazim tapi jarang ditanya da...ehhe

nasikputeh said...

haha..
berahsia betul jwb soklan..

patungcendana said...

haha...tanya soalan standard...dapat jawapan standard...

re:...untung kau masih punya ayah...:-)